赵万青

职称:讲师

主要研究领域:多媒体信息分析、处理与检索

1. Tag-based Weakly-supervised Hashing for Image Retrieval(通讯作者, “IJCAI2018”,A类会议)

2. Deep Multiple Instance Hashing for Object-based Image Retrieval(第一作者, “IJCAI2017”,A类会议)

3. Spatial Pyramid Deep Hashing for image retrieval(第一作者,Neurocomputing SCI 2区)

4. MapReduce-Based Clustering for Near-Duplicate Image Identification(第一作者,“mutilmedia tools and application”,SCI 3区)

5. Locally Linear Spatial Pyramid Hash(第一作者, “mutilmedia tools and application”,SCI 3区)

6. 基于高频摄像头组合的针对虚拟现实多目标位置捕捉定位系统(发明专利)

7. 一种基于稀疏表示的近重复图像检测方法(发明专利)

863课题《媒体大数据结构化描述方法研究》(参与)

承担本科《计算机网络》;承担研究生《数据挖掘》等课程的教学工作。